@gi vicclapja :-)

Mottó: Ha hallgattál volna, okosnak hittünk volna...

De sebaj, úgy is letörlöm, ha túl léped a határt. Ehhez minden jogot fenntartok !!!
2022.06.06 21:45 : Szamárfinghajtású biohintó
Precskay Regináldné Puporka Sanel ismert üvegműves és üveghárfa-üvegharmonikaművész tragikus hírességgel tegnap elhunyt. Művésznő vérében talált kokaetilén arra enged következtetni, hogy szívritmuszavarát nem a légből kapta. A próba közben elájult, ráesett a forgó üvegharmonikára, ez összetörve pedig átmetszette az arteria carotist. A próbán jelen lévő közönség nemtetszésének adott hangot, hogy artériájából a vér tört-ütemre tör ki, innen is látni vélték szívének felkészületlenségét, amely a művésznőhöz hasonlóan -úgy tetszik, ritmuszavaros volt. A közönség első sora azért a haldoklást szelfiérett-eseménynek tartotta, a közösségi oldalon be is zsebeltek számos tetszést. Bár a kommentelők megjegyezték, hogy nem elegáns dolog, hogy a publikum egyes tagjai zakó nélkül jelentek meg a próbán. Ezen kívül az egyik szerencsés az összevérzett kottalapokat megszerezte, és NFT-re váltva milliós bevételeket szerzett vele az egyik híres kriptovaluta-árverező oldalon. Az üvegharmonikában okozott kárt szerencsére üvegtechnikusok helyre tudják állítani. A művésznő szerveit értékesítették, maradék maradványai újrahasznosításáról később intézkednek.
 
2022.05.30 21:36 : Mónika Kiluccsi Szülügyminiszter
Műanyagfanni Betonfanni DeepfakeFanni Virtualis Fanni Vegyes Valosag megjelenitojeFanni Poktojas Fanni Erdekbarat Fanni Ghostingminiszter Fanni Törökfaszra menetvago Fanni Skorpióköszörülő Fanni BokszolékonyFanni BohócFanni SzintetikusFanni DízelFanni Időszakos Fanni Csúcsidei Fanni Duplacsuklos Fanni Hónaljhajtásmetsző Fanni SoroksáriMegélhetésiFanni Négykarikás Fanni TranszferFanni YngázóFanni Későlező Fanni Érdekérdeklő Fanni Munka Diadala Fanni Visszafojtott Fanni Kutyakilégző Fanni Commuter Funny Besértő Fanni Szakmai Gyakorlatozgatň Fanni Gumikutya Fanni Cicagetszi Fanni Pontosan késő Fanni
 
2022.05.22 08:10 : Pupcsirepesztő Klütaimnésztra
Rotyis József keretlegény kivégzése az Oktogonon Pilis
 
2022.05.18 21:23 : Pupcsirepesztő Klütaimnésztra
Rotyis József keretlegény kivégzése az Oktogonon Pilis
 
2022.05.10 21:30 : Agnes Kleisz
Kisfiu te milyen nemzetisegu vagy ?
Magyar.
De hiszen Romaniaban szulettel ,hogy lehetsz magya???
Gyagyas vagy bacsi? Miert ,ha peldaul a medvebocs egydisznoolban
szuletett ,talan akkor bizony o diszno????
 
2022.05.10 21:25 : Agnes Kleisz
Baratot penztelensegeben
Hazastarsat valaskor
Parodat szakitaskor
Testvert orokleskor
Gyermekedet oreg korodban ismered meg!!!!!!
 
2022.05.10 21:22 : Agnes Kleisz
Ne torodj az oregedesselmert mindeg tudsz hulyesegeket csinalni csak lassabban.
 
2022.05.10 21:20 : Agnes Kleisz
A kopaszok azert olyan batrak mert tudjak egyetlen hajszaluk sem gurbulhet meg.
 
2022.05.10 14:48 : Gőzősember
balánbányai medve-visszavadító központ pilis
 
2022.04.26 10:00 : Részlet a Munkautasításból. Érvényességi kör: Wellingtoni illetőségű moák és antananarivoi óriásstruccok és velük egy háztartásban élő hozzátartozóik, gondozóik.
A tojás lerakásánál kiemeelten kell figyelni arra,hogy az ott hagyott tojás ne akadályozza a forgalmaz. Nem szabad a járdán, úttesten keresztben kinn hagyni. A tojásokat nem szükséges semmilyen közterületi eszköznek, fának nekitámasztani, hiszen egy pár gurulás után súlypontilag magától stabilizálódik. Amennyiben egy lerakott tojás akadályozza a zavartalan közlekedést, arrébb lehet tenni, 1-2 méteres mozgatás nem okoz problémát, azonban a tojást lakóházba, garázsba, egyéb magánterületre bevinni tilos ! Nem szabad továbbá, hogy egy főnél többen üljenek egyszerre egy tojáson, hiszen növeli az idő előtti kikelés kockázatásának lehetőségét és a csibék sérülésének esélyét is. A tojásrakás kezdetekor az applikáció segítségével lehet a legközelebbi fészket megkeresni, feloldani, a kirepüléskor úgyszintén az applikáció segítségével lehet a fészket elérhetővé tenni.
 
2022.04.06 10:07 : Hüvely-Műhely Magánnőgyógyászati Rendelő
Hogy lesz vége a politikusnak ? Őt választja a halál.
 


© gepard.net