@gi vicclapja :-)

Mottó: Ha hallgattál volna, okosnak hittünk volna...

De sebaj, úgy is letörlöm, ha túl léped a határt. Ehhez minden jogot fenntartok !!!
2022.08.26 03:38 : Tutogén Béla
Dugásalapú társadalom pilis
 
2022.08.24 22:41 : Helyi tudósítónk jelenti a gyorssiras.hu-ról
Már korán reggel nagy a tolongás a Chihualtépetl-hegyi kokacserje ültetvények kisvasúti napján. A vasutat a kartel üzemelteti, aki szigorú hegemóniája mellett a jólétet is biztosítja az emberek többségének a környéken. Ez a nap különleges: korlátlan kokalevél-és egyéb készítmények fogyasztása lehetséges bárkinek. A hangulatos bodegában sül a kuszkhigrines palacsinta, a grillezőn készül a crack. Gyakori ilyenkor a szívroham kicsik és nagyok között, mentőautót viszont még annyira sem látunk, mint rendőrt. Ugyan van egy figyelmeztető tábla "Tommy smoked a rock of crack, and almost had a heart attack! Billy smoked a bunch of pot, a little hungry is all he got!" - de igazából többségben a "Jöjjön, ha a lehető legjobban akarja érezni magát!" "Hasznosuljon a társadalom szerves részeként!" és hasonló színes feliratok vannak. A mindig mosolygó gépfegyveres őrök szívélyesen terelik a tömeget a vonatba. A hasznosulást pedig szó szerint kell érteni: ha napközben kicsit túl sok jót fogyasztott az illető, vagy éppen estig kibírta, és felszállt a selejtmozdonyból-és kocsikból összeállított 'pokolba tartó vonatra": mind egy helyen köt ki. A "Castro" becenevű shredderben, ami egy univerzális szelektáló tömörítő- az alkatrészek mellett hús-és csontdaráló. Az ültetvények mellett - minő előrelátás: hatalmas halgazdaság terül el, amelynek kiszolgálását végző halgazdasági kisvasút ezeken a napokon duplamozdonnyal teríti a hallisztet. Aki ezt a napot túlélte, meg is kínálják egy igen emberi haladaggal másnap. Egyszer volt is egy hazai eredetű eset: egy idült COPD-s légzési nehézségekkel küzdő nyugdíjas milliárdost az Országos Korányi Intézet egyik főorvosa beutalta a kisvasútra, a magas hegyek közé. Némi hiba csúszott a gépezetbe, mert az orvos "a hegyek között alapos belégzés- majd kilégzés" helyett "kivégzést" írt, a helyi medikus-tolmács pedig mint mindig, most is szöveghűen ültette át a diagnózist. Ígyhát a nap végén őt is felültették a pokolba tartó vonatra, a mozdonyt menetbe kapcsolták, majd leszálltak, ahogy szokták, és a biztonság kedvéért utolsónak a kartel leselejtezett nehézfegyvereit szállító kocsit kapcsolták. Ilyenkor a kisvasút azon a pályán közlekedik, melynél a vágányzat másik vége egy szakadék szélén, egy bezárt bányakomplexum gödrénél végződik. A gödör egyfajta flotáló-ülepítő funkciót is ellát: a szerves anyag alul egy kivezetőnyíláson távozik, majd hallisztként, trágyaként, vagy a közeli fehérjefeldolgozóban hasznosul. A milliárdos-befolyásos lévén minden szférában - két magyar online periodikában is leközöltette később élménybeszámolóját. Mind a Túlvilágosban, mind a Halottak Lapjában ez volt a végkövetkeztetés : "Nem ezt terveztem, de újjászülettem, és végül is most jobban vagyok".
 
2022.08.24 22:17 : Asztmások ! Rohamra !!
Jézus legyen fenn a Jézus-hegyen, estére odavárom !
 
2022.08.17 00:16 : Hitler és Sztálin dala a pokolban
Bajszos kis ördögök voltunk
Vértől es portol sötét volt arcunk
Nyaron ha szőnyegbombaztunk
Baratom tan meg emlékszel ránk

Par embert táborba küldtünk
De ezekert mi semmit nem ültünk
Kesobb a nepbirosagon
Par haverunkat fellogatták
 
2022.08.17 00:12 : Hitler es Sztálin dala a pokolban
Bajszos kis ördögök voltunk
Vértől és portól sötét volt arcunk,
Nyáron ha csatákat nyertünk
Barátom tán még emlékszel ránk.

Pár embert táborba küldtünk
De ezekért mi semmit nem küldtünk
Később a népbiróságon
Pár haverunkat fellógatták
 
2022.08.17 00:07 : Horn Gyula énekli 1956ban a Kossuth téri emelvényen szívszerelmének
Nézz mélyen a szemembe!
Dugj postairont a hugycsövembe
Hajolj bele a Trabantba
Dudold bele hogy labamba
Ülj bele az ölembe
Lövess bele a tömegbe
ólommal írj az agyamba
Tedd a szemem az aszfaltra
 
2022.08.17 00:00 : Prakker Jocó
NyeLeSDémon pilis
Pánikrohamburger pilis
Ergonomikus Alkaloidok pilis
Csiklandós csikklandolás pilis
 
2022.08.14 18:02 : Pillars Of Creation, Űrhajófőpályaudvar kozmoszbaktere jelenti
Felhívjuk figyelmüket, hogy az Ibrahim Babangida Intergalaktikus Karavella előreláthatólag 10 plútóévet késik. Kérjük, hogy végrendeletükben generáció-folytatólagosan jelöljék meg érvényes jegyük örökösét. Alakváltó fémdémonoknak a felszállás tilos, mert az űrhajó karosszériáját instabillá teszik. Amennyiben ön éppen Sínszeg-mivoltát éli meg, kérjük köbükunokáját, hogy ne szálljon fel a hajóra ! A hajó test nélkül nem közlekedik. Köszönnénk majd a figyelmet. Z.silip
 
2022.08.06 06:16 : @gi
Két buzi sétál az állatkertben. Meglátják a gorillát és a hatalmas álló farkát. Megszólal az egyik:
- Te, én nem bírom ki. Oda kell mennem megfogni. Oda megy, erre a gorilla elkapja és maga mellé veszi. Ba***a egy fél napig, majd a buzi kórházba kerül.
Meglátogatja a másik, és kérdi:
- Te, és fáj?
Mire ez:
- Már hogyne fájna, nem is ír, nem is hív!
 
2022.07.15 16:05 : Kenyér Károly Kommunikációs Központ - Hírügynökség
A Shanghaji Technológiai Intézet Biotechnológia Tanszéke egy új, prototípus hibrid állat 3-as fejlesztési állapotában van (a termék próbarendszámmal az utcán tesztelhető). A prototípus egy drónevő krokodil, melyet a következő években szélesebb körű újrahasznosításra is ki akarnak képezni. A krokodil képes elfogyasztani, szelektálni, és részben megemésztve energiává alakítani részben alkatrészenként/elemenként a folyamat végén a külvilágba juttatni a drónt. Egyelőre DJI típusú drónokkal kompatibilis teljesen, a hibrid állatba beépített, a shenzheni UAV-techóriással együttműködve fejlesztett chipekkel. Az elfogyasztás után számos funkció segíti a szelektálást, beleértve a krokodil oesophagusába integrált EDX-detektort, amely röntgenjelek alapján azonosítja a chip által nem detektált részeket, illetve a detektált részekre megerősítő jelet küld. A drón elhasználtsági fokától függ annak lebontási mértéke, ehhez rugalmasan alkalmazkodnak a belső szervek elektromosan integrált bontóegységekkel koordinált folyamatai. Egyes esetekben az akkumulátor kerül szétszerelésre, majd megememésztésre, a fejlődő hidrogén a krokodil beépített hidrogéntárolóját tölti, amely az egyébként tápanyaghiányos napokon a belső tüzelőanyagcelláját működteti, ilyenkor ez koordinálja a létfolyamatokat. Kevésbé használható drónoknál számos fokozatú lebontás létezik. elképezelhető a műanyag ház leválasztása, ezt összeolvasztott formában műanyagtípusoknak megfelelő rekeszekbe üríti a krokodil. Ha a motor használható, akkor az különválasztva jut a külvilágra, ha nem: leoldva és leolvasztva a réz alkatrészek a tápcsatorna egy külön részébe vándorolnak, majd egyben a réz rekeszbe ürülnek. Amennyiben a drón elfogy és a tüzelőanyagcella is lemerül, a rendszer ezek előtt több nappal jelzést ad, és a krokodil intelligens keresőalkalmazásokkal, az állami kamera-és gps-rendszer támogatásával optimalizált útvonalon (esetenként a megfelelő tömegközlekedési eszközök igénybevételével) megkeresi a legtöbb társadalmi büntetőpontot kapott legközelebbi lakost, és elfogyasztja. Ai Wei Piao, A kijárási korlátozások egyik gyakori megszegője és többszörös rendszerellenes posztok a helyi közösségi oldalon, a Weibón való közlője például megtiszteltetésnek vette, hogy Y-26, az Intézet 26. prototípus krokodilja a kínai nemzeti ünnepen nyilvánosan elfogyasztotta.
 
2022.06.26 21:54 : Fosszilis József nyugalmazott utcadiplomás társkereső hirdetése
Sziasztok!
99 éves vagyok, a Kuiper-övezeti bolygóközi szegregátum és Budapest között ingázom hétfőtől péntekig.
Tudok nőzni (ja nem, ezért vagyok itt), de leginkább a dögkúti konyhában vagyok otthon (közel és távol).
Személyiségem szerves részei az általam ismert nyelvek és kultúrák (börtönszleng, lovári nyelv).
Egy éve ismerkedem azzal hogyan lehet csukott szemmel szamurájkarddal csapkodva táncolni a diszkóban.
A könnyebb, lassú, mikrobuszos túrákat kedvelem a sashegyi lomtalanításokra, illetve az olyan vezetett túrákat, ahol megtudhatok valamit arról, hogy az adott lakóparkban ki mikor melyik lakást hagyja nyitva, miközben bevásárol. Én a kertekben, parkokban előforduló galerikről is tudok egy kicsit.
Nem voltam még házas, gyerekem van pár de kit érdekelnek és szeretnék is, jó lesz a bányába ingyenmunkára, valamint befér a WC ablakon ha el kell lopni egy nyakláncot.
A kutyus a tesómé, de rád is uszíthatom.
Keresem társam, aki mellém feküdne a koporsóba.
 


© gepard.net