@gi vicclapja :-)

Mottó: Ha hallgattál volna, okosnak hittünk volna...

De sebaj, úgy is letörlöm, ha túl léped a határt. Ehhez minden jogot fenntartok !!!
2021.09.10 19:06 : Millenniumi Tudatalatti Villamosvasút
Dádpusztai Lélekközi Eufóriakongresszus pilis
 
2021.09.09 20:39 : Dezső bácsi kinek pastu barátja a szülinapján a fejére borította a Stephansdom melletti lószaros kukát
Számos józsefvárosi lakos visszasírja a mostani polgármester vezetéknevével becézett fogcsökkentésre ideális drogot, és a hagyományos becsületes árusokat, akik számos ablakon kopogtattak reggelenként akár a tejesember Londinus városában : jónapot kívánok, csumidavtu, meghoztam a szpídet ! Így van ezzel Özv, Putsitsky Erzsi néni is a Gépszínház utca 7-ből, aki miközben ebédre szokásos kakaós káposztáját főzte a ötödiken, a nyitott ablak sűrű pállott levegőjében lebegő alakokat látott meg. aztán meg nem, aztán megint. Azt hitte talán a Rivotril nem a régi, avagy Ferenc pápája áldása ütött be, azonban az alakok hangosan intonáltak: Szia Hölgyem, nincs cigid? Buszjegyre kéne. Nagy erőkkel hívta a rendőrséget, bár ők mondták, épp ebédelnek. viszont mikor a szóban forgó (vagy ugráló) alakok ráestek a Mcdonátba siető járőrkocsi szélvédőjére, ezáltal akadályozva annak becses vezetőjét a szabad kiáltásban, intézkedést foganatosítottak. Az emeletről leordító Erzsi néni tanúskodása mellett kedves illetőink máramúgy tetőtöl talpig ismeretlen eredetű fehér porba voltak öltözve más rajtuk nem volt. Kihallgatásuk során a következőket mondták: Kedves Parasztkutya úr, mint nem tehetünk róla, azt hittük ez a nagyi finomlisztje a gútai malomból, azonban a maguk készüléke hazudik és mást mutat, pedig mink itt se vagyunk. Dehát önök azt mondják ez a vadi új Roco nevű szer, hát elhisszük, mindenesetre igen, emiatt van az, hogy mi itt tudatállapotban vagyunk, és 15 métert ugrálgatunk helyből, hát mink itten doktori címet kéne kapjunk mint új kéregetéstudományok felfedezői. Szóval aztán ez az új - ROCO nevű szer számos problémát okoz mostanság. az aluljárok helyett a Metropol nevű becses nagy citációs számmal rendelkező folyóírat által is megénekelve, mostmár a felüljárókon, háztetőkön, emeleti ablakokra felugrálva kéregetnek egyes delikvensek. Figyelembe véve, hogy nem egyenlő esélyekkel indulunk, de van aki mélyről is magasra jut, ez még dícséretes is lenne, viszont a Fuggerth nevű legjúbabb Designer szer ennél is rémesebb, a kéregetők már egyes tudatállapotokban testet képesek cserélni parlamenti képviselőkkel, emiatt aztán az ülésterem nagyjából el lett fogyva és eladva. Nem említettük még az Ikarus nevű új, ergot-alapú designer-származékot, aminek segítségével repülő koldusaink már nem egy alkalommal a fapados gépek ablakán kopogtattak a markukat tartva. Meg kell nyugodnunk abban a tudatban, hogy megelőzendő a behatolást, mindenkinek lakásba kell fogadnia kis házi bérkoldusát, így ezáltal a társadalmi problémát is felszámolva.
 
2021.08.25 22:34 : BÉLGA
Na álljál le pilis és indulj be pilis mielőtt megdobállak játékpilisekkel!
 
2021.08.25 22:32 : Búsleves madzagon
Unokázós csalás pilis
 
2021.07.28 22:20 : Kleisbrecher
A mindennapok akkor lesznek színesek, ha megtalálod ami üdít, ami feltölt. Vágd fel az ereid, kóstolj bele egy üdítőbb életbe ! :)
 
2021.07.21 15:33 : PILIS-E VAGY?
Buchwald-néni pilis
https://cimlap.blog.hu/#bloghu/torimaskepp/2021/07/20/7_elfeledett_pesti_szakma
 
2021.07.03 19:56 : Agnes Kleisz
Kis giliszta kerdezi anyukajat ?

Anyu hol van apu ?

Elment horgaszni!!! --Huppogi az anyja
 
2021.07.03 19:53 : Agnes Kleisz
Mit tesz a lo a tajaba???

Locitromot
 
2021.07.03 19:48 : Agnes Kleisz
A kopaszok azert olyan batrak mert tudjak ,hogy egyetlen hajszaluk sem gorbulhet meg.
 
2021.07.03 19:42 : Agnes Kleisz
Hogy hivjak a reszeg migranst ???


Betantorgo.
 
2021.07.03 19:39 : Agnes Kleisz
Hogy megy be a vadasz a kocsmaba????


Befele kacsazik ....Kifele rokazik
 


© gepard.net